Verzeker uw golfbaan

Golven is voor een groeiend aantal Nederlanders dé sport en vrijetijdsbesteding. Op uw golfbaan werken uw leden in een fraaie omgeving aan het verbeteren van hun handicap. Maar wat als uw golfaccommodatie wordt getroffen door brand, inbraak of vandalisme?

Een goede verzekering is dan een must. Maar in de praktijk kan het lastig zijn om bij een reguliere verzekeraar een verzekering voor uw golfbaan af te sluiten. Dat geldt zeker als uw golfbaan op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw golfbaan kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

U kunt zowel uw sportaccommodatie zelf (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw golfbaan verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen