Religieuze of politieke objecten

Verzeker uw religieuze of politieke object

Een politiek of religieus object kan net als een woning, winkel of kantoor schade oplopen door bijvoorbeeld brand of storm. Daarnaast zijn dergelijke objecten soms een geliefd doelwit van inbrekers en vandalen. Dat geldt zeker voor gebouwen waarvan de inventaris van grote (cultuurhistorische) waarde is en voor gebouwen op afgelegen of 's nachts verlaten locaties. Een goede verzekering kan dan veel narigheid besparen. 

Onze verzekeringsoplossing

OOM Verzekeringen is specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw religieuze of politieke object kunt u bij ons terecht. Wij verzekeren onder andere:

Voor het verzekeren van religieuze en politieke objecten is er de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen