Recyclingbedrijf (tapijt)

Verzeker uw recyclingbedrijf (tapijt)

In een wereld waarin grondstoffen niet onuitputtelijk zijn en terugdringing van de CO2-uitstoot hoog op de agenda staat, wordt recycling steeds belangrijker. Recyclebedrijven voor tapijt verzorgen de inzameling, sortering en verwerking van tapijt, en de vernietiging van het restproduct. Denk bijvoorbeeld aan vloerbedekking en tapijttegels.

Wellicht verkoopt u ook herwonnen grondstoffen en halffabricaten aan de industrie. Op die manier leidt recycling niet alleen tot winst voor het milieu maar ook tot een aantrekkelijk financieel rendement.

Helaas is het in de praktijk niet altijd eenvoudig om voor een recyclingbedrijf een verzekering af te sluiten. Dat geldt zeker voor bedrijven op afgelegen locaties en bedrijven waar brandbare of explosieve materialen worden verwerkt. Reguliere verzekeraars eisen doorgaans dure en ingrijpende preventieve maatregelen. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zij specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook uw recyclingbedrijf (tapijt) kunt u bij ons verzekeren. U bepaalt zelf of u uw bedrijfslocatie (opstal) en/of inventaris wilt verzekeren.

Uw recyclingbedrijf (tapijt) verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering afsluiten

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen