Recreatieterrein

Verzeker uw recreatieterrein

Bent u eigenaar of exploitant van een recreatieterrein, bijvoorbeeld met chalets, kampeerplaatsen, een speelweide of visvijver? Dan weet u waarschijnlijk dat het niet altijd eenvoudig is om voor een recreatieterrein een verzekering af te sluiten.

Reguliere verzekeraars vinden de risico's vaak te groot en eisen ingrijpende maatregelen om schade te voorkomen en beperken. Dat geldt zeker als uw recreatieterrein op een verlaten locatie ligt of als het toezicht beperkt is.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw recreatieterrein kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

Uw recreatieterrein verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen