Strandhuisje (particulier)

Verzeker uw strandhuisje (particulier)

Uw strandhuisje is de ideale plek om aan de hectiek van alledag te ontsnappen. Maar door de ligging aan zee en de bouwaard is een strandhuisje kwetsbaar voor schade door bijvoorbeeld brand, storm en opstuwend zeewater. 

Bovendien is het strand in de nachtelijke uren en bij slecht weer verlaten, wat een verhoogd risico op inbraak en vandalisme met zich meebrengt.

Juist vanwege dit verhoogde risico kunt u uw strandhuisje dan ook zelden verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Dat betekent dat u bij schade zelf opdraait voor de financiële gevolgen.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw strandhuisje kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

U kunt zowel het strandhuisje (opstal) als de inboedel en de eventueel bijbehorende zonnepanelen verzekeren.

Uw strandhuisje verzekert u met de OOM Strandhuisjes-verzekering.

  • De verzekering dekt standaard schade door brand, inbraak, storm en zeewater
  • Ook opruimingskosten door een gedekte gebeurtenis en vervoer van en naar de winterberging zijn gedekt
  • Naar keuze aanvullende dekking voor vandalisme, glasbreuk, inductie & overspanning en waterschade
  • Op het strand is er dekking in de periode 1-3 t/m 1-11, daarbuiten alleen als u in het bezit bent van een door de bevoegde instantie verstrekte vergunning
  • Verzekert u zonnepanelen mee? Dan zijn diefstal en inbraak niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

Verzeker uw strandhuisje (particulier)

U kunt de OOM Strandhuisjes-verzekering online afsluiten. U geeft aan wat uw wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening.

Heeft u vragen over de OOM Strandhuisjes-verzekering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

 

Meer informatie Premie berekenen