Peuterspeelzaal

Verzeker uw peuterspeelzaal

Bent u bestuurder of betrokken bij een peuterspeelzaal, crèche of kinderopvang? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw pand goed verzekerd is voor schade door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Datzelfde geldt voor de inventaris: denk bijvoorbeeld aan speeltoestellen en commodes, maar ook computers en andere kantoorinventaris.

In de praktijk kan het lastig zijn om een verzekering voor een peuterspeelzaal af te sluiten. Bijvoorbeeld als uw pand op een 's nachts verlaten locatie ligt. Reguliere verzekeraars eisen soms ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten voor uw peuterspeelzaal.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw peuterspeelzaal kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw pand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw peuterspeelzaal, crèche of kinderopvang verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen