Porto-cabin

Verzeker uw porto-cabin

Porto-cabins zijn een snelle, praktische en goedkope manier om ruimte te creëren. Ze worden dan ook voor uiteenlopende doeleinden ingezet: voor opslag, tijdelijke kantoor- of winkelruimte, als directiekeet of zelfs als (studenten)woning.

Vanwege hun eenvoudige constructie zijn porto-cabins wel kwetsbaar voor brand, inbraak en vandalisme. Dat geldt eens te meer voor porto-cabins die op afgelegen of 's nachts verlaten locaties liggen, bijvoorbeeld op een bouwplaats. 

In de praktijk is het dan ook niet eenvoudig  eem porto-cabin te verzekeren. Veel verzekeraars vinden het risico te groot.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Bij ons kunt u wél terecht voor het verzekeren van uw porto-cabin. Als specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s hebben wij jarenlange ervaring met verzekeringen voor verplaatsbare accommodaties. U kunt zowel de porto-cabin zelf (casco) als de inventaris of goederenvoorraad verzekeren.

Uw porto-cabin verzekert u met de OOM Combinatiepolis.  

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen