Kermisattractie

Verzeker uw kermisattractie

Jong en oud genieten van de gemoedelijke sfeer op de kermis. Maar helaas gaat het soms mis: elk jaar worden kermisattracties getroffen door brand, storm, inbraak of vandalisme.

Als kermisexploitant weet u dat het lastig is om een kermisattractie te verzekeren. Reguliere verzekeraars vinden de risico’s doorgaans te hoog, vooral als er 's nachts geen toezicht is bij kermisattracties. 

Voor u als eigenaar van een kermisattractie of kermiswagen is dat een probleem. Zonder verzekering zijn bij schade alle kosten voor u.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om het verzekeren van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw kermisattractie kunt u bij ons terecht.

Wij verzekeren ook meereizende caravans en woonwagens. U kunt zowel het object zelf (casco) als de inboedel verzekeren. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen