Huisartspraktijk

Verzeker uw huisartspraktijk

Bij uw huisartsenpraktijk kunnen uw patiënten terecht voor eerstelijns medische zorg. Of u nu een zelfstandige of gedeelde praktijk heeft: uw huisartsenpraktijk kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid.

In de praktijk kan het lastig zijn bij een reguliere verzekeraar een verzekering af te sluiten voor uw huisartsenpraktijk. Bijvoorbeeld omdat uw praktijk op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt.

Heeft u wel eens te maken met agressieve patiënten? Dan is het goed om te weten dat 'vandalisme zonder wederrechtelijk' binnendringen bij reguliere verzekeraars doorgaans niet onder de vandalismedekking valt.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw huisartsenpraktijk kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw praktijk (opstal) als de inventaris verzekeren. 

Uw huisartsenpraktijk verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen