Fysiotherapiepraktijk

Verzeker uw fysiotherapiepraktijk

Heeft u een eigen of gedeelde praktijk voor fysiotherapie of manuele therapie? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u goed verzekerd bent. Want anders draait u bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme zelf voor de financiële gevolgen op. 

In de praktijk kan het lastig zijn bij een reguliere verzekeraar een verzekering af te sluiten voor uw fysiotherapiepraktijk. Bijvoorbeeld omdat uw praktijk op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw fysiotherapiepraktijk kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel uw praktijk (opstal) als de inventaris verzekeren. 

Uw fysiotherapiepraktijk verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen