Dierenartspraktijk

Verzeker uw dierenartspraktijk

Uw dierenartsenpraktijk is de steun en toeverlaat van dierenliefhebbers, of het nu gaat om eigenaren van honden, katten, kleine knagers of paarden. Bij u kunnen ze terecht voor  medische behandeling van hun huisdier, (speciaal)voer en verzorgingsproducten. 

U staat er misschien niet vaak bij stil, maar uw dierenartspraktijk kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid. Maar het kan lastig zijn om een verzekering voor uw dierenartspraktijk af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw praktijk op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw dierenartspraktijk kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel uw praktijk (opstal) als de inventaris en eventuele goederenvoorraad verzekeren. 

Uw dierenartspraktijk verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

Dierenartspraktijk

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen