Politiebureau

Verzeker uw politiebureau

Bent u beheerder van een politiebureau? Dan kunt u te maken krijgen met schade door bijvoorbeeld brand, storm vernieling of 'vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen'. 

In de praktijk is het niet altijd eenvoudig om een verzekering voor een politiebureau af te sluiten. Dat geldt zeker voor politiebureaus of -posten die 's nachts verlaten zijn. Bovendien valt 'vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen' bij reguliere verzekeraars doorgaans niet onder de vandalismedekking.

 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van een politiebureau of -post kunt u bij ons terecht. 'Vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen' valt onder de dekking als u vandalisme heeft meeverzekerd.

U kunt zowel uw pand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Een politiebureau of -post verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen