Notariskantoor

Verzeker uw notariskantoor

Als notaris ontvangt u op uw kantoor particulieren, ondernemers en bestuurders voor het opstellen van notariële aktes en het geven van advies over procedures en wet- en regelgeving. 

Ligt uw kantoor op een 's nachts verlaten locatie of zijn er andere risicoverhogende factoren? Dan kan het lastig zijn om voor uw notariskantoor een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Ontvangt u klanten op uw kantoor? Dan is het goed om te weten dat 'vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen' bij reguliere verzekeraars doorgaans niet onder de dekking valt. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw notariskantoor kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel uw kantoorpand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw kantoorpand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw notariskantoor verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen