Incassobureau

Verzeker uw incassobureau

Heeft u een incassobureau? Het is natuurlijk niet te hopen, maar uw kantoor en inventaris kunnen schade oplopen door agressie en vandalisme van cliënten. In de praktijk is het lastig om u daarvoor te verzekeren. Bij de meeste verzekeraars valt 'vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen' niet onder de vandalismedekking. 

Ook om andere redenen kunt u bij het verzekeren van uw incassobureau te maken krijgen met een verhoogd risico, strenge preventieve eisen van uw reguliere verzekeraar of zelfs weigering om voor uw kantoor een verzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld omdat uw incassobureau op een 's nachts verlaten locatie ligt.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u bij schade zelf voor de financiële gevolgen op. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw incassobureau kunt u bij ons terecht. 'Vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen' valt onder de dekking als u vandalisme heeft meeverzekerd.

U kunt zowel uw kantoorpand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw kantoorpand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw incassobureau verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen