Assurantiekantoor

Verzeker uw assurantiekantoor

Op uw assurantiekantoor zijn u en uw medewerkers aan de slag en adviseert u particulieren, zelfstandigen en het midden- en kleinbedrijf over verzekeringen. Misschien ontvangt u ook klanten op uw kantoor.  

Als geen ander weet u dat een goede verzekering veel narigheid kan voorkomen als uw assurantiekantoor en inventaris schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme en storm. Maar in de praktijk kan het lastig zijn uw kantoor te verzekeren. Bijvoorbeeld omdat uw assurantiekantoor op een 's nachts verlaten locatie ligt. 

Ontvangt u klanten op uw kantoor? Dan is het goed om te weten dat 'vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen' bij reguliere verzekeraars doorgaans niet onder de dekking valt.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw assurantiekantoor kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel uw kantoorpand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw kantoorpand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw assurantiekantoor verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen