Verzeker uw theehuis

Uw theehuis is een plek voor gezelligheid én uw bron van inkomen. Vanwege het relatief grote risico op schade door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme, is het vaak lastig een theehuis te verzekeren. Zeker als uw theehuis van brandbare materialen is gemaakt of op een afgelegen locatie ligt. Zonder verzekering draait u bij schade zelf op voor de financiële gevolgen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om het verzekeren van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw theehuis kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw pand als de inventaris verzekeren.

Uw theehuis verzekert u met de OOM Horeca-verzekering.

  • Verzekering voor het gebouw, inventaris en goederen.
  • Aanvullend; aansprakelijkheid voor bedrijven (AVB) en bedrijfsschade.
  • Een pakket dat u kunt afstemmen op uw horecagelegenheid.
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

Verzekering aanvragen

U kunt de OOM Horeca-verzekering online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Horeca-verzekering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen