Stroopfabriek

Verzeker uw stroopfabriek

 In uw (ambachtelijke) stroopfabriek verwerkt u de mooiste vruchten tot de lekkerste stroop. Een puur natuurproduct, gezond en bovenal heerlijk op de boterham, pannenkoek of verwerkt in zoete gerechten. 

Misschien staat u er niet direct bij stil, maar uw stroopfabriek kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme en storm. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen.

Maar in de praktijk kan het lastig zijn voor uw stroopfabriek een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw stroopfabriek op een afgelegen locatie ligt of vanwege andere risicoverhogende omstandigheden.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw stroopfabriek kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw stroopfabriek verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering afsluiten

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen