Kunststoffabriek

Verzeker uw kunststoffabriek

Vanwege de specifieke eigenschappen en brede toepassingen vervangen kunststoffen steeds meer traditionele materialen. De toepassingen zijn eindeloos, zowel in de bouw en autofabricage als bij de vervaardiging van industriële en consumentenproducten.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw kunststoffabriek een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw fabriek op een afgelegen locatie ligt. Ook de aanwezigheid van brandbare of explosieve materialen kan een risicoverhogende factor zijn. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw kunststoffenfabriek kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw kunststoffenfabriek verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering afsluiten

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen