Carrosseriefabriek

Verzeker uw carrosseriefabriek

In uw carrosseriefabriek kunnen klanten uit de transportwereld terecht voor nieuwbouw, reparatie en service van bestelauto's, opbouwen voor vrachtwagens en ander getrokken materiaal. Of voor de montage van laadkleppen, laadkranen of reclamebelettering. 

Natuurlijk is het belangrijk dat uw carrosseriefabriek goed verzekerd is voor schade door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Maar in de praktijk kan het lastig zijn om voor uw carrosseriefabriek een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw carrosseriefabriek op een afgelegen locatie ligt of vanwege de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw carrosseriefabriek kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw carrosseriefabriek verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering afsluiten

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen