Winkel erotische artikelen

Verzeker uw winkel in erotische artikelen

Mensen die op zoek zijn naar sexy lingerie en andere erotische artikelen, kunnen terecht bij uw erotiek-winkel. In de praktijk kan het lastig zijn uw pand, inventaris en goederenvoorraad te verzekeren. 

Veel reguliere verzekeraars zijn terughoudend als het om het verzekeren van bedrijven in de erotiekbranche gaat. Daarnaast kan uw pand een verhoog risico met zich meebrengen, bijvoorbeeld vanwege de constructie, ligging of toegepaste materialen. Het kan zijn dat u kostbare preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Voor u als ondernemer is dat een probleem; zonder verzekering draait u bij schade zelf voor de financiële gevolgen op.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw winkel in erotische artikelen kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren. 

Uw winkel in erotische artikelen verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen