Verzeker uw seksshop

Heeft u een seksshop? Als ondernemer in de erotiekbranche weet u waarschijnlijk dat reguliere verzekeraars meestal geen verzekering willen afsluiten voor een seksshop of winkel in erotische artikelen. Zij zien morele belemmeringen of vinden de risico's te groot. Bij de enkele verzekeraar waar u wel in aanmerking komt, moet u vaak kostbare preventieve maatregelen nemen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw seksshop of winkel in erotische artikelen kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw pand (opstal) als inventaris verzekeren. 

Uw seksshop of winkel in erotische artikelen verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen