Cultureel centrum

Verzeker uw cultureel centrum

Uw cultureel centrum vervult een belangrijke culturele en maatschappelijke functie in uw stad, dorp of buurt. Het is een plek voor culturele activiteiten, de verhuur van ruimten voor exposities en evenementen, en een locatie voor informele ontmoeting en contact. 

Bent u als bestuurder of beheerder betrokken bij een cultureel centrum? Dan wilt u natuurlijk dat uw cultureel centrum goed verzekerd is voor bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme. Want anders draait uw organisatie bij schade zelf voor alle kosten op. 

Vanwege de doorgaans geringe beveiliging en het open karakter is een cultureel centrum kwetsbaar. Daarom kan het lastig zijn uw cultureel centrum  te verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Zo kan het zijn dat u ingrijpende en dure preventieve maatregelen moet nemen.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw cultureel centrum kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel het pand (opstal) als de inboedel verzekeren. Huurt u uw pand, dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw cultureel centrum verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen