Verzeker uw wasserette

Een wasserette is ideaal voor wie de was niet thuis kan doen. Heeft u een wasserette waar klanten hun was kunnen brengen? In de praktijk kan het dan lastig zijn uw pand en inventaris te verzekeren. Dat geldt zeker als uw wasserette op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand, zoals het gebruik van brandbare materialen, kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook terughoudend als het om het verzekeren van een wasserette gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen nemen om uw zaak te kunnen verzekeren, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf voor de financiële gevolgen op als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw wasserette kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw pand als de inventaris verzekeren. 

Uw wasserette verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen