Timmerbedrijf

Verzeker uw timmerbedrijf

U bent een vakman. Bij uw timmerbedrijf kunnen klanten terecht voor onder andere vakkundig timmerwerk, renovaties, houtreparatie en advies. 

U staat er misschien niet direct bij stil, maar uw schildersbedrijf kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme of storm. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen.

Ligt uw bedrijfslocatie op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie? Dan kan het lastig zijn voor uw timmerbedrijf een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar.

Ook de aanwezigheid van dure gereedschappen en brandbare materialen kan een verhoogd risico met zich meebrengen. Het kan zijn dat u ingrijpende en dure preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen 

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw timmerbedrijf kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren.Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw timmerbedrijf verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen