Rondvaartbedrijf

Verzeker uw rondvaartbedrijf

Een rondvaart biedt toeristen en dagjesmensen de kans om de stad en omgeving eens op een heel andere manier te bekijken. U staat er misschien niet direct bij stil, maar uw rondvaartbedrijf kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme of storm. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen.

Ligt uw bedrijfslocatie op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie? Dan kan het lastig zijn om voor uw rondvaartbedrijf een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Het kan zijn dat u ingrijpende en dure preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen 

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw rondvaartbedrijf kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw rondvaartbedrijf verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen