Naai-atelier

Verzeker uw naai-atelier

Heeft u een naai-atelier, bijvoorbeeld voor het vervaardigen van maatkleding, voor kledingreparatie of het verzorgen van workshops? 

Waarschijnlijk staat u er niet dagelijks bij stil, maar uw naaiatelier kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme en storm. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen.

Ligt uw naaiatelier op een afgelegen locatie? Dan kan het lastig zijn om voor uw naai-atelier een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Ook de aanwezigheid van kostbare machines kan een risicoverhogende factor zijn.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw naai-atelier kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel uw pand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw naai-atelier verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen