Leer-werkbedrijf

Verzeker uw leer-werkbedrijf

Uw leer-werkbedrijf biedt jonge schoolverlaters of mensen met een 'afstand tot de arbeidsmarkt' de kans om onder begeleiding een vak te leren, werkervaring op te doen en deel te nemen aan de maatschappij.  

Waarschijnlijk staat u er niet dagelijks bij stil, maar uw leer-werkbedrijf kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme en storm. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen.

Ligt uw leer-werkbedrijf op een 's nachts verlaten locatie of zijn er andere risicoverhogende factoren? Dan kan het lastig zijn om voor uw leer-werkbedrijf een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw leer-werkbedrijf kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel uw pand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren. 

Uw leer-werkbedrijf verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen