Kantorencomplex

Verzeker uw kantorencomplex

Bent u eigenaar of exploitant van een kantorencomplex, bijvoorbeeld voor verhuur aan dienstverlenende ondernemingen, handelsbedrijven of kleine zelfstandigen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw pand en de inventaris goed verzekerd zijn.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw kantorencomplex een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw kantorencomplex op een 's nachts verlaten locatie ligt waar het toezicht gering is. Het kan zijn dat u ingrijpende preventieve maatregelen moet nemen om uw kantorencomplex te verzekeren, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw kantorencomplex kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw kantorencomplex verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen