Im- exporthandel

Verzeker uw im -en exporthandel

Im- en exporthandels spelen een cruciale rol in Nederland handelsland; ze verbinden producenten, groothandels en retailers in binnen- en buitenland.

Natuurlijk is het belangrijk dat uw bedrijfspand, inventaris en goederenvoorraad goed verzekerd zijn. Want anders draait u bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme of storm zelf voor de financiële gevolgen op.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw im- en exporthandel een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw im- en exporthandel op een afgelegen locatie ligt of vanwege de aanwezigheid van kostbare of brandbare goederen.

Het kan zijn dat u ingrijpende preventieve maatregelen moet nemen om uw im- en exporthandel te verzekeren, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw im- en exporthandel  kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw im- en exporthandel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen