Handelscentrum

Verzeker uw handelscentrum

Bent u eigenaar of exploitant van een handelscentrum voor bijvoorbeeld voor retail, productiebedrijven, en dienstverlenende ondernemingen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw pand, inventaris en eventuele goederenvoorraad goed verzekerd zijn.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw handelscentrum een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw handelscentrum op een afgelegen locatie ligt waar het toezicht gering is. Het kan zijn dat u ingrijpende preventieve maatregelen moet nemen om uw handelscentrum te verzekeren, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw handelscentrum kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en eventuele goederenvoorraad verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw handelscentrum verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen