Constructiebedrijf

Verzeker uw constructiebedrijf

Heeft u een constructiebedrijf, bijvoorbeeld voor het vervaardigen van (metalen) constructies voor particulieren en bedrijven, montagewerkzaamheden en preventief onderhoud aan installaties?

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw constructiebedrijf een verzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld omdat uw bedrijfspand op een afgelegen locatie ligt, vanwege de aanwezigheid van dure gereedschappen en machines, of door het risico op brand door laswerkzaamheden en de aanwezigheid van brandgevaarlijke materialen.

Reguliere verzekeraars kunnen dan ook terughoudend zijn als het om het verzekeren van een constructiebedrijf gaat. Mogelijk moet u ingrijpende preventieve maatregelen nemen. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw constructiebedrijf kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw constructiebedrijf verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen