Caravanhandel

Verzeker uw caravanhandel

Bij uw caravanhandel kunnen klanten terecht voor een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte caravans, campers aan vouwwagens. U staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar uw caravanhandel kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen. 

In de praktijk kan het lastig zijn om bij een reguliere verzekeraar een verzekering af te sluiten voor uw caravanhandel. Dat geldt bijvoorbeeld als uw caravanhandel op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt.

Caravans zijn bovendien kwetsbaar voor schade door brand of storm. Reguliere verzekeraars zijn dan ook doorgaans terughoudend als het om het verzekeren van een caravanhandel gaat. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw caravanhandel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw caravanhandel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen