Aannemersbedrijf

Verzeker uw aannemersbedrijf

Heeft u een aannemersbedrijf, bijvoorbeeld voor (nieuw)bouwprojecten, renovaties of het bouwen van keukens en badkamers? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw bedrijfspand en inventaris goed verzekerd zijn.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw aannemersbedrijf een verzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld omdat uw bedrijfspand op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt. De aanwezigheid van (duur) gereedschap, materiaal en machines kan uw aannemersbedrijf bovendien tot een aantrekkelijk doelwit voor inbrekers maken.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook terughoudend als het om het verzekeren van een aannemersbedrijf gaat. Mogelijk moet u ingrijpende preventieve maatregelen nemen. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw aannemersbedrijf kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw aannemersbedrijf verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen