Caravanstalling

Verzeker uw caravanstalling

Heeft u een - al dan niet overdekte - caravanstalling waar kampeerders hun caravan, camper of vouwwagen buiten het seizoen veilig kunnen achterlaten? 

U staat er misschien niet direct bij stil, maar uw caravanstalling kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen. 

In de praktijk kan het lastig zijn om bij een reguliere verzekeraar een verzekering af te sluiten voor uw caravanstalling. Bijvoorbeeld als uw caravanstalling op een afgelegen locatie ligt en er slechts beperkt toezicht is. In dat geval moet u wellicht dure preventieve maatregelen nemen. Misschien komt u zelfs helemaal niet in aanmerking voor een verzekering. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw caravanstalling kunt u bij ons terecht.

Uw caravanstalling verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen