Benzineshop

Verzeker uw benzineshop

Uw benzineshop is een handige pleisterplaats voor de automobilist: van motorolie tot een tijdschrift en van een bosje bloemen tot een lekker versnapering, u heeft het in huis. Misschien staat u er niet direct bij stil, maar uw benzineshop kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand en inbraak. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid.

In de praktijk kan het lastig zijn uw benzineshop te verzekeren. Dat geldt zeker als uw benzineshop op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt, of als u waardevolle en bij dieven en inbrekers populaire producten verkoopt, zoals sigaretten. Het kan zijn  dat u dure preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw benzineshop kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de shop (opstal) als inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw benzineshop verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen