Bandenhandel

Verzeker uw bandenhandel

Bij uw bandenhandel kunnen automobilisten terecht voor de verkoop en installatie van nieuwe en gebruikte autobanden en velgen. Natuurlijk is het belangrijk dat uw bandenhandel goed verzekerd is voor bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Want anders draait u bij schade zelf voor alle kosten op.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw bandenhandel een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw bedrijf op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt.

Ook de aanwezigheid van dure gereedschappen en goederen en van brandbare materialen kan een verhoogd risico met zich meebrengen.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan beteken

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw bandenhandel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw bedrijfslocatie (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw bandenhandel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen