Autoschadebedrijf

Verzeker uw autoschadebedrijf

Een autoschade is al vervelend genoeg: uw autoschadebedrijf helpt de automobilist weer snel op weg. Natuurlijk is het belangrijk dat uw bedrijf goed verzekerd is voor bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Want anders draait u bij schade zelf voor alle kosten op.

Is het lastig om voor uw autoschadebedrijf een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar, bijvoorbeeld omdat uw bedrijf op een afgelegen locatie ligt of de verzekeraar eist dat u dure en ingrijpende maatregelen neemt? Dan is dat voor u als ondernemer een probleem. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan beteken

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw autoschadebedrijf kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw bedrijfslocatie (opstal) als de inventaris en eventuele goederenvoorraad verzekeren.

Uw autoschadebedrijf verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen