Varkensstal

Verzeker uw varkensstal

Bent u varkenshouder, of een hobbyboer met een varkensstal? Dan wilt u natuurlijk dat uw varkensstal goed verzekerd is voor schade door onder andere brand, vandalisme en storm. 

In de praktijk kan het lastig zijn een verzekering voor uw varkensstal af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Vanwege de verhoogde risico's - denk bijvoorbeeld aan een afgelegen ligging of de aanwezigheid van brandbaar materiaal als stro - zijn verzekeraars terughoudend als het om het verzekeren van een varkensstal gaat. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan beteken

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw varkensstal kunt u bij ons terecht.

Uw varkensstal verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen