Verzeker uw kas

Heeft u een kas, bijvoorbeeld voor het kweken van uw eigen groenten, kruiden of bloemen? Dan wilt u natuurlijk voorkomen dat u bij schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme en storm zelf voor de financiële gevolgen opdraait.

In de praktijk is het niet altijd eenvoudig om voor een kas een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Dat geldt zeker als uw kas niet bij uw huis maar op een meer afgelegen locatie ligt. Want dat maakt uw kas tot een aantrekkelijk doelwit voor inbrekers en vandalen.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan beteken

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw kas kunt u bij ons terecht.

Uw kas verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen