Verzeker uw boerderij

Uw boerderij is uw bron van inkomen. Of u nu veehouder bent, akkerbouwer of een gemengd bedrijf heeft: het is belangrijk dat uw boerderij goed verzekerd is voor onder andere brand, inbraak en vandalisme. Want anders draait u bij schade zelf voor de financiële gevolgen op. 

In de praktijk kan het lastig zijn om een verzekering voor uw boerderij af te sluiten. Bijvoorbeeld omdat uw boerderij afgelegen ligt, vanwege de aanwezigheid van brandbare materialen als stro en riet, of omdat op uw bedrijf kostbare (landbouw)machines staan.

Vanwege die verhoogde risico's zijn reguliere verzekeraars doorgaans terughoudend als het om het verzekeren van een boerderij gaat. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan beteken

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw boerderij kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de boerderij en bijbehorende stallen (opstal) als uw inboedel en inventaris verzekeren. 

Uw boerderij verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen