Boerderij verzekeren

Ben jij eigenaar van een (woon)boerderij? En gebruik je die niet meer voor agrarische werkzaamheden? Met onze boerderij verzekering ben je verzekerd voor brand en nog veel meer. Zo weet je zeker dat je boerderij, elke dag en nacht, veilig staat.

Ben jij eigenaar van een (woon)boerderij? En gebruik je die niet meer voor agrarische werkzaamheden? Met onze boerderij verzekering ben je verzekerd voor brand en nog veel meer. Zo weet je zeker dat je boerderij, elke dag en nacht, veilig staat.

Wil jij jouw boerderij verzekeren?

Jouw boerderij is een prachtige woonplek. Misschien is het wel het huis waarin je bent opgegroeid, of heb je er veel werk in gestoken om deze te verbouwen tot je droomhuis. Hoe dan ook: je wilt je boerderij goed beschermen.

Maar wat als het oude dak door de hitte in vlammen opgaat? Een vervelend scenario waar je als bewoner van een boerderij, hoe vervelend ook, op voorbereid moet zijn. Goed nieuws: bij OOM kun je helemaal naar wens je boerderij verzekeren.

Stel je eigen boerderij verzekering samen

Aan de slag! Met de OOM Combinatiepolis is je boerderij verzekeren heel simpel. Hoe het werkt? Je kiest eerst uit 3 verschillende basisdekkingen: brand, inbraak en vandalisme. Daarna vul je je boerderij verzekering aan met 1 of meer van de 8 extra modules, zoals ‘storm’ of ‘waterschade’. Zo stel jij de verzekering samen die het beste bij jouw boerderij past.

Al meer dan 80 jaar lang verzekeren we bijzondere gebouwen. Ook jouw boerderij verzekeren we graag. Sluit je een boerderij verzekering bij ons af, dan profiteer je van veel voordelen:

  • Verzeker je boerderij (en inboedel) tot maar liefst € 2.000.000.
  • Stel zelf je ideale verzekering samen.
  • Kies uit 8 aanvullende modules.
  • Krijg per aanvullende module korting op je verzekering.
  • Heb je schade? Ons alarmnummer is 24/7 bereikbaar.

We verzekeren je boerderij alleen als er een woonbestemming op zit. Een boerderij die nog agrarische werkzaamheden verricht, verzekeren wij niet. Run je een kleinschalig agrarisch bedrijf in je boerderij? Afhankelijk van het soort bedrijf, zijn er nog een paar mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vandaag nog je boerderij verzekering aanvragen

Wil je weten wat jouw premie voor je boerderij verzekering is? Bereken je premie gemakkelijk en snel online. Als alles klopt, kun je direct je verzekering aanvragen.

Daarna? We beoordelen je aanvraag zorgvuldig. Het kan zijn dat we je aanvraag accepteren tegen aangepaste voorwaarden. En dat is helemaal niet gek, want elke boerderij is uniek.

Heb je nog vragen over je boerderij verzekeren? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

Meer informatie Premie berekenen