Avondwinkel

Wilt u uw avondwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw avondwinkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw avondwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw avondwinkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw avondwinkel

Heeft u een avondwinkel in levensmiddelen of andere producten? Dan is het belangrijk dat u goed verzekerd bent voor schade door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Juist het feit dat uw winkel geopend is als winkelpanden in de omgeving al gesloten zijn, maakt uw avondwinkel kwetsbaar.

In de praktijk is het dan ook lastig om voor een avondwinkel een verzekering af te sluiten. Reguliere verzekeraars zijn doorgaans terughoudend en eisen ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering voor uw avondwinkel kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw avondwinkel kunt u bij ons terecht, vaak zelfs als andere verzekeraars u weigeren. U kunt zowel uw winkelpand als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren. 

Uw avondwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen