Ambulante handel

Wilt u uw ambulante handel verzekeren? Met onze verzekering is uw ambulante handel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw ambulante handel verzekeren? Met onze verzekering is uw ambulante handel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzekering voor uw ambulante handel

Heeft u een ambulante handel, bijvoorbeeld een marktraam, bloemenstal of oliebollenkraam? In de praktijk kan het lastig zijn daarvoor een verzekering af te sluiten. Dat komt omdat reguliere verzekeraars moeilijk kunnen inschatten wat de risico's zijn. 

Het kan zijn dat u dure preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf voor de financiële gevolgen op als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw ambulante handel kunt u bij ons terecht, vaak zelfs als andere verzekeraars u weigeren. U kunt zowel het object zelf (bv uw marktkraam of bloemenstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren. 

Uw ambulante handel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen